Mjeku Ilir Alimehmeti është një nga emrat më të përfolur për kandidat të Bashkisë së Tiranës.

 

Por për Agron Dukën, Erion Veliaj është një politikan agresiv, dhe ai mundet vetëm nga një person me begraund politik

 

“Pavarësisht se kam shumë simpati për këtë mjekun që përflitet, është njeri që është paraqitur mirë publikisht, por jam për më shumë për një kandidat politik. Është shumë i vështirë të mundet ky, është shumë agresiv. Është mësuar me këtë lloj zanati. Nëse delo një kandidat me një begraund politik, mund të fitohet”, tha Duka.