Ilir Meta pa koment

meta-2.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ilir Meta ka kapur që në drekë konsullin e nderit të Shqipërisë në Poloni, Pawel Michalak dhe ka bërë një foto, duke pritur ndeshjen e darkës Shqipëri-Poloni.

Fotos është e vështirë t’i bësh një koment.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë