Skip to content

“Inceneratori në Elbasan kushtoi 27 milionë euro nuk funksionon asgjë”, Luçiano Boçi: Këtu është skenë krimi! Do të ketë arrestime, SPAK-u…

  • 09/02/2022

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

“Vërtet kanë bërë këtë objekt që ka kushtuar 27 milionë euro ky objekt por nuk ka zgjidhje. Paratë e shqiptarëve duhet të ishin kursyer por ato nuk duhet të paguajnë sa “frëngun pulën”. Është zgjedhur rruga jo e përshtatshme nga BE por për të përfituar, ka korrupsion. Këtu është skenë krimi dhe pritet të ketë arrestime nga SPAK-u që e ka marrë në administrim këtë godinë. Kjo u nxitua të kalonte në pronësi të bashkisë që të kalonte në mbrojtje të privatëve. Kjo është një procedurë korruptive të mbledhura me dokumente nga Komisioni Hetimor. Ka vendim të këshillit bashkiak që në bazë të kontratës është gjetur që ky objekt të kalojë në administrimin e bashkisë së Elbasanit. Rama pretendoi se avulli do të përdorej për sera këtu por nuk ka asgjë në funksion”, tha Boçi në fjalën përmbyllëse.

Debati:

Boçi: Dua të di vend-depozitimin e mbetjeve, meqenëse jemi këtu mazhoranca dhe opozita na oriento dhe ti shikojmë me sytë tanë.
Luçiano Boçi: Po bëni propagandë dhe reklamë. Inceneratori nuk funksionon.
(I drejtohet përfaqësuesit) Po ju jeni Zot shtëpie këtu, pse nuk pritët të vinin edhe deputetët e tjerë?

Deputet tjetër i PD: Kur kanë ardhur makineritë?

Përfaqësuesi: Procesi i punës ka nisur në korrik të vitit 2017

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë