Katër mësues në një shkollë 9-vjeçare në qytetin e Bulqizës janë konfirmuar pozitivë me Covid-19.

Abc Neës raporton se Inspektoriati po bën hetimin epidemiologjik dhe pritet vendimi për mbylljen ose jo të shkollës.

Viti shkollor nisi më 14 shtator në të gjithë vendin, ku kërkohet respektimi i protokolleve të sigurisë.

Ndërkohë, gjatë këtyre ditëve janë raportuar edhe mësues të tjerë të infektuar me koronavirus në vend.