Ambasada shqiptare në Athinë është mbyllur pasi një punonjës ka rezultuar pozitivë me koronavirus.

Abc News raporton se ai kishte shfaqur shenja prej disa ditësh dhe pasi i është nënshtruar testit për Covid-19 ka rezultuar pozitivë.

Stafi i ambasadës do t’i nënshtrohet testit, ndërsa ditën e sotme ambientet e saj do të dezinfektohen.