Ndarja e videos me momentet më emocionuese me miqtë virtual cdo ditë e më shumë duket se është kthyer në një trend.

 

Instagrami është dhe një ndër rrjetet sociale më të përdorur në lidhje me këto pastime, në ndryshim nga Facebook që ishte dikur.

 

Së fundmi kompania është duke e testuar sistemin e njëjtë edhe për Instagram, apo së paku kështu pretendon Jane Mancun nga Hong Kongu i Kinës. Duke shfrytëzuar Instragram Direct, ajo aktivizoi atë që duket sikur të jetë bisedë në grup, që transmetonte edhe pamjet e njëjta.

 

Kjo është platformë tërësisht e re, që do të rivalizonte me Youtube