Skip to content

Integrimi në BE/ Deputetët shqiptarë dhe maqedonas takohen në Durrës

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Deputetë të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut po zhvillojnë bisedime në Durrës për fillimin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian dhe veton e Bullgarisë.

 

Kreu i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla thotë se po forcojnë ekspertizën e nevojshme për procesin e integrimit.

 

“Ndërsa Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut janë gati për fillimin e bisedimeve të anëtarësimit në Bashkimin Europian, roli i parlamenteve kombëtare në këtë proces merr një rëndësi të veçantë. Me mbështetjen e Fondacionit Friedrich Ebert, deputetët e Kuvendit të Shqipërisë dhe Parlamentit të Maqedonisë së Veriut po forcojnë ekspertizën e nevojshme në procesin e anëtarësimit në BE”, shkruan Balla.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë