Irani po zhvillon armë të shkatërrimit në masë?

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një raport që do të lëshohet së shpejt do të zbulojë shtrirjen e programit bërthamor të Iranit dhe aftësitë e tij për prodhimin e armëve bërthamore, raporton “Daily Star”.
Raporti përfshin fotografitë satelitore që tregojnë një numër vendesh ku thuhet se Republika Islamike po zhvillon armë të shkatërrimit në masë.
Ai u hartua nga Këshilli Kombëtar i Rezistencës së Iranit (NCRI), i cili mbështetet Organizatën e Popullit të Iranit (PMOI).
PMOI-ja ka monitoruar programin bërthamor të Iranit që nga viti 1991.
Ajo ka akuzuar regjimin se po vazhdon fuqizimin e aftësive të tij, duke përfshirë punën për “fuqizimin e armatimit bertahmor”.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë