Mëngjesin e sotëm ka nisur vaksinimi i atyre që kryeministri Rama i diferencoi si personalitete. E para që kreu injektimin në ‘Air Albania’ ishte aktorja Tinka Kurti, duke vijuar më pas me këngëtarin Sherif Merdani. I treti është ish-kryeministri i Partisë Demokratike Aleksandër Meksi.

Lista e plotë e personaliteteve të vaksinuara deri tani:

Tinka kurti

Sherif merdani

Aleksander Meksi

Pirro Milkani

Alfred Moisiu

Margarita Xhepa

Roza dhe Dhimiter Anagnosti

/faxweb