Ish kryeministri Nikolla Gruevski prej 6 muajsh ka ikur dhe nuk ka arsyetuar mungesën e tij si deputet në Kuvend.

 

Që prej 13 nëntor të vitit të kaluar përmes një statusi të publikuar në profiling e tij në Facebook, ai konfirmoi se gjendet në Budapest.

 

Informacionet bëjnë me dije se me 6 muaj mungesë të paarsyeshme, deputetët tani kanë mundësi ligjore që të votojnë për marrjen e mandatit të ish kryeministrit Nikolla Gruevski.

 

Ndërkohë për heqjen e mandatit  të një deputeti nevojiten 2/3 e votave.