Në një fjalim inaugurues të shtunën, presidentja e sapozgjedhur hungareze Katalin Novak dënoi pushtimin rus të Ukrainës dhe njoftoi se ajo do të vizitonte fillimisht Poloninë, që është padyshim një gjest që ajo dëshiron të përmirësojë marrëdhëniet me Varshavën, shkruan Reuters. Refuzimi i Hungarisë për të dërguar dërgesa armësh në Ukrainën fqinje dhe kundërshtimi i […]