Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të reFillon në Itali prova e fazës 3 për vaksinën anti-Covid-19 Oxford-AstraZeneca. Faza eksperimentale fillohet nga spitali Universitar i Modena, midis shtatë qendrave të zgjedhura në Itali, ku inokulimet do të fillojnë përafërsisht në 1 Dhjetor. Në nëntor 300 vullnetarë do të regjistrohen: 200 do të jepen vaksina dhe 100 të tjerëve placebo. Së shpejti do të jetë në dispozicion një numër falas për informacion dhe aplikime.


Previous articleItali, ja çfarë mund të bëni në zonën e kuqe, portokalli dhe të verdhë

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re