“Kur të gjithë parametrat përkeqësohen në të njëjtën kohë, ne kemi një detyrim për të marrë masa të reja dhe qeveria e konsideron të pashmangshme shtrirjen e gjendjes së jashtëzakonshme deri më 30 Prill”. Kjo u deklarua nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, në informacionin për Dhomën mbi masat anti-Covid.

“Këtë javë ka një përkeqësim të përgjithshëm të situatës epidemiologjike në Itali, rritet kujdesi intensiv, indeksi Rt dhe shpërthime të panjohura. Le të mos mashtrohemi. Epidemia është përsëri në një fazë zgjerimi”. Kjo u deklarua nga Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, në informacionin për Dhomën mbi masat anti-Covid.


Previous articleSkandali në spitalin “Covid 2”, merret vendimi për sanitaren që u hoq si infermiere