Te izoluar nga pjesa tjetër e vendit. Njerezit jane në pritje qe të dinë se çfarë do të bëhet me ta. Dyert dhe qepenat jane ulur në dyqane, bare, qendra tregtare, qendra sportive dhe te argetimit.

Ne zonen e Codogno (Lodi), banorët po dalin vetëm për të blerë ushqimet e dhe barnat e nevojshme transmeton shqiptari.net, ndërsa të gjithë janë me maska në fytyrë.

Ne faqen Shqiptaret ne Itali nje deshmitare tregon se: Nuk duhet as te dalim nga shtepia, vetem per emergjence ushqimore. Vetem nje person per shtepi. Farmacite nuk kane maska mbrojtje…

Nderkohe stacionet e trenave jane mbyllur dhe sherbimi eshte pezulluar