Kontrolle dhe sanksione “të rrepta”, përndryshe “anashkaloni gjithçka”. Kjo është ftesa që vjen nga koordinatori i Komitetit Teknik Shkencor Agostino Miozzo për të rregulluar rihapjen e dyqaneve në funksion të Krishtlindjes.

“Për të shmangur turmat e pazarit do të duhen monitorime rigoroze dhe ndëshkime rigoroze. Nëse nuk është kështu, gjithçka do të lihet pas dore dhe në janar ne jemi në valën e tretë,” shtoi ai.

 

loading...