Vatikani ka rihapur hetimin për zhdukjen e adoleshentes Emanuele Orlandi, një rast që është gati 40-vjeçar dhe që  ishte objekt i një seriali të njohur të Netflix. Një nga arsyet e rihapjes së hetimeve është se nesër duhet të botohet libri i Georg Gänswein, sekretarit personal prej shumë kohësh të të ndjerit Papa Benediktit, i […]