Italia po bëhet gjithnjë e më e verdhë dhe në funksion të masave të parashikuara nga qeveria për javën e ardhshme, Rajonet po kërkojnë të rishikojnë parametrat që përcaktojnë ndryshimet e ngjyrës, duke filluar nga RT, indeksi i përhapjes së virusit: “ajo është jo i besueshëm dhe duhet kapërcyer “.

Monitorimi i Ministrisë së Shëndetësisë konfirmon përmirësimin e ngadaltë dhe të vazhdueshëm të situatës epidemiologjike, me incidencën që bie në 127 raste për 100 mijë banorë, edhe nëse për javën e dytë radhazi RT rritet pak dhe në nivelin kombëtar tani është në 0.89 .


Previous articleMevlani përlot studion/ Bora, Arjani dhe konkurrentët nuk i mbajnë do lotet, moderatores i dridhet zeri