Mimozat jepen tradicionalisht si dhurata në Ditën Ndërkombëtare të Gruas në Itali, por festimi mund të prishet nga thatësira që uli rendimentin e këtyre luleve të verdha. Rendimentet e mimozës kanë rënë me një të tretën, me mungesën e reshjeve dhe temperaturat më të larta që i detyrojnë fermerët të korrin lulet herët, tha shoqata […]

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re