Qeveria Draghi ka miratuar rregullat e reja anti-covid. Dekreti, sipas raporteve, zgjati ndalimin e udhëtimit midis rajoneve deri në 27 Mars.

Dekreti ligj paraqet risinë e ndalimit të vizitave tek individët dhe zhvendosjen në shtëpitë e dyta në zonën e kuqe.


Previous articleNëse punëtori refuzon vaksinën, a rrezikon largimin nga puna? Eksperti: “Rrezikoni pezullim pa pagesë.