Ja pse këshillohet që të konsumojmë lëngun e karrotave:

– ndihmon te eleminojmë dhimbjet e muskujve dhe dhimbjet nga lodhja fizike
– parandalon zhvillimin dhe rritjen e qelizave kanceroze
– forcon mushkëritë

– parandalon atakun kardiak
– shumë efektiv kur duam të humbasim peshë
– forcon sistemin imun
– parandalon tensionin e lartë

– qeteson dhimbjet e menstruacioneve
– është shumë e mirë për sytë
– parandalon sëmundjen e mëlçisë, veshkave dhe të pankreasit
– ndihmon detoksikimin dhe lufton konstipacionin
– mund të kurojë ulçerën

/shkollaeshendetit.com