Basha poston videon me momentet më të bukura të Kuvendit Kombëtar:

Jam krenar për guximin me të cilin Kuvendi Kombëtar vendosi të zgjedhë të ardhmen, vendosi të hapë një faqe të re për Partinë Demokratike, për ta shndërruar atë në alternativën më të pastër, në shpresën më të bukur që shqiptarët kanë për ndryshim.

Jam krenar për guximin me të cilin Kuvendi Kombëtar vendosi të zgjedhë të ardhmen, vendosi të hapë një faqe të re për Partinë Demokratike, për ta shndërruar atë në alternativën më të pastër, në shpresën më të bukur që shqiptarët kanë për ndryshim. pic.twitter.com/yGOOyGeAv5

— Lulzim Basha (@lulzimbasha_al) December 18, 2021

Mesazhet kryesor te Bashes:
1. Mirenjohje e jashtezakonshme per sakrificen tuaj ne kushte te jashtezakonshme. Pavaresisht gjithçkaje, 5004 delegate te pranishem ishin per shkak te sakrifices shume tw madhe te demokrateve.
2. Pergatitje per shtrirje ne terren ne funksion te organizimit te partise dhe pergatitjen e partise per zgjedhje.

/faxweb