Ervin Salianji nga Korça:
Isha në një mbledhje në njësisë nurmër 8 ne duam bashkimin real të PD që nuk vjen nga numërimi fiktiv por bashkimi rreth votës. Vetëm kështu PD mund të rritet si deputet jam më i votuari në këtë zonë, do u qëndroj besnik dhe nëse duan të bëjnë garë të bukur janë të mirëpritrutr ata që mëndojnë ndryshe, në vetejë do më kenë. Nëse do të duan të bëjnë proces të njëanshëm nuk do ta realizojnë dot, ne do të mbrojmë siglën e PD, ne nuk jemi sia ata që bëjmë beteja për të lëshuar gjërat, ka vfetëm një rrugë për tu bashkuar PD jo me procese të njënashmke, jo me njerëz që skanë kontribute. Ky ishte mesazhi në këtë grupseksiuoni, do të kemi komunikim dhe transparencë të plotë në PD. Partia nëse do të vazhdohet ashtu do të jetë më e dobët.

Ky është takimi i parë pas disa ngjarjeve të ndroshura në Tioranë, të pashpjegueshme janë mosmbledhja e PD pjesa zyrtare deri në një datë që u dha vendimi i gjykatës. Demorkatët janë të shqetësuar për fatin e PD, PD rirtet duke vlerësuar kontributorët duke mos imponuar asnjënga palët njerëzit e vet për të bërë një parit si administratë.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb