Enkelejd Alibeaj:
“Nuk është e vërtetë që na braktisën deputetët! Ishim aq deputetët, për interesin tuaj dhe për interesin e deputetëve të tjerë, ajo që u diskutua sot do to jepen dhe deputetëve të tjerë që nuk ishin që të japin vendimmarrjen e tyre.

Opozuta të propozojë emirn e presidentit? Po sikur unë të them që Alibeaj ta bëjë grupi parlamentar i partisë Demokratike m, ajo që është e rëndësishme mungojnë kriteret, duhet një profil që duan shq1iptarët. Do ta shikoni propozimin tonë dhe në cilin nivel është emri i propozuar nga ne. Do të diskutpojhet në mbledhjen e radhës të PD emri i presidentit të ri.

Unë refuzoj ta shikoj si një demonstrim numrash, nuk vendosin deputetët e PD testin 20 apo 30 por janë depoutetë të PD që kanë dinjitetin dhe kurajën për të mbajtur qëndrime për cështje të nxeta dhe unë refuzoj të konsideroj grupin parlamentar si cështje numër por më shumë se kaq, është detyrimi i cdo deputeti për të shprehur vullnetin që është zgjedhur për të shprehur vullnetin. Unë nuk veproj si zëdhënës, unë jam kryetar i grupit parlamentar i PD-së. Në këtë proces ka vetëm një gjë që kam detyrim të përcjell atë që do të jetë vullneti i shumicës së deputetëve”, tha Alibeaj.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb