TIRANË– Kryedemokrati Lulzim Basha ka qënë i ftuar në emisionin “Aktualitet” ku edhe ka folur lidhur me situatën në vend dhe për aksionin e opozitës. 

Për këtë të fundit, një merak e kishte edhe moderatori Bejdo Malo, i cili i sygjeroi Bashës që të ndiqte shembullin e protestave të paraardhësit të tij, Sali Berishës. I vënë në siklet, pak nga shprehja hapur e simpatisë, pak edhe nga krahasimi me Berishën, Basha u shpreh se çdo individ kishte stilin e tij të organizimit. 

PJESË NGA BISEDA:

BEJDO MALO: Kryetar të falenderoj. E quaj një nga intervistat më të këndshme të karrierës time si gazetar. Unë ju vlerësoj, kam ardhurim ndaj jush. Dua që t’i ngjash Sali Berishës për ato protesta.

LULZIM BASHA: Secili ka stilin e vetë Bejdo. Rëndësi ka qënë kanë qënë të mëdha.