Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Një numër i madh i policëve civilë kanë qenë të pranishëm në mesin e protestuesve duke bërë të mundur shoqërimin e këtyre të fundit në momentin kur ka tentativa për të bllokuar qarkullimin rrugor.

Një rast i tillë ka ndodhur në prani të kameras së Fax News, ku siç shihet qartë, disa persona të paidentifikuar kanë marrë zvarrë një prej të rinjve protestues i cili po u lutet ta lëshojnë sepse nuk ka bërë gjë,

“Ju lutem, më lëshoni se nuk kam bërë gjë”- ishin disa prej thirrjeve që i riu bënte drejt personave të paidentifikuar që e arrestuan dhe e futën në fugonin e policisë.

Vijon…

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë