Presidenti Ilir Meta eshte kalluar në SPAK se bashku me Monika Kryemadhin.

 

Kallezimi ndaj tyre eshte bere nga ana e ish-deputetit Halit Valteri.

 

Ai i akuzon ciftin Meta-Kryemadhi për korrupsion aktiv dhe pasiv në sektorin privat, për fshehje të pasurisë, mospagim të taksave dhe tatimeve dhe shpërdorim detyre.

 

Po ashtu Halit Valteri ka kallezuar ne SPAK edhe kreun e PBDNJ, Vangjel Dule.