“Unë vi nga Anglia dhe për të kërkuar të drejtën e votës.  Të jem i lirë të votoj nga ku jetoj, nuk e kanë të gjithë mundësinë që të vinë të jetojnë këtu. Unë nuk po them për veten timë, se kanë mundësi të gjithë emigrantët të vijnë”- u shpreh  një prej tyre

“Vij nga Anglia dhe qëllmi është se jemi të pakënaqur dhe nuk kemi të drejtë të votojmë.e kam lënë Shqipërinë që moshën 16-vjeç, nuk kam votuar asnjëherë këtu dhe më shqetëson shumë. Vota  e emigrantit do të bënte një ndryshim.  Nuk duan që të votojmë”- tha një tjetër.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb