Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re


Në Komisionin për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë është miratuar nen për nen projektligji për kanabisin për përdorim mjekësor.

454545-770x439

Deputetët socialistë rrëzuan propozimin e Erion Braçes, për përcaktimin e hapësirës që do të shfrytëzohet për kanabisin industrial.

Ndërkohë u pranuan disa ndryshime të propozuara nga deputeti i PS Ilir Metaj, si ai për të shtuar një nen për procesin e verifikimit të pastërtisë së figurës”.

Braçe kërkoi që sipërfaqja totale e mbjelljes së kanabisit mos të jetë më e madhe se 200 ha.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re