Prokurori  Altin Dumani depoziton kërkesë dhe shpreh interes për drejtues të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar.

 

 

Deri tani ka shkuar në tre numri i kandidatëve: Adnan Xholi, Edvin Kondili dhe së fundmi Altin Dumani.

 

 

Afati i fundit është 2 nëntor ora 24.