Skip to content

Ke një histori për të treguar? Mëso më shumë për fushatën ‘Stories that matter’

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Nëse je i ri dhe ke një histori frymëzuese për të treguar, bëhu pjesë e fushatës së Kongresit Rinor Kombëtar, në kuadër të titullit “Tirana, Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” për të shënuar Ditën Botërore të Rinisë, 12 Gusht 2022.

 

Afati për të dërguar historinë tuaj është deri në datën 9 Gusht.

 

Kliko linkun në postim për më tepër informacion.

 

“#StoriesThatMatter është historia jote! Të rinjtë kanë plot histori që frymëzojnë, histori që qëndrojnë në zemër të komuniteteve. Ndaji ato me ne: https://tiranaeyc2022.al/stories-that-matter/

 

Për të shënuar Ditën Botërore të Rinisë e cila festohet në Gusht, Kongresi Rinor Kombëtar, në kuadër të #TiranaEYC2022, organizon fushatën Stories That Matter, duke e transformuar Gushtin në një muaj të plotë dedikuar historive dhe mesazheve rinore.

 

Por jo vetëm kaq…më shumë surpriza na presin këtë Gusht! Le të lundrojmë së bashku në valë rinie 🌊#youth #EuropeanYearOfYouth #EuropeanYouthCapital2022″”, thuhet në njoftimin e TEYC 2022.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë