Kryetari i FRPD, Belind Këlliçi, thotë se në Kashar, infrastruktura “ka mbetur në vendnumëro, uji mungon, banorët po largohen jashtë vendit”.

Sipas Këlliçit, “25 prilli është betejë për ekzistencë midis qytetarëve taksapagues dhe hajdutëve të taksave në pushtet”.

“Në fund të ditës, për banorët e Kasharit dhe gjithë të tjerët, rëndësi ka ç’do bëhet, se ç’është bërë e shohin me sytë e tyre.

PD shtron alternativën e ndryshimit me program dhe plan kombëtar të daljes nga depresioni ekonomik. Kohë për të humbur nuk ka! Më 25 prill fiton Shqipëria!”, shkruan Këlliçi në Facebook.

POSTIMI I PLOTE

Kashari kaq pranë Tiranës dhe sa larg vëmendjes së kryebashkiakut të saj. Erion Veliaj është shumë i zënë më fushatën e batutave, se program konkret ç’do bëjë s’ka.

“Punë jo gjumë” thotë Veliaj por infrastruktura ka mbetur në vendnumëro, uji mungon, banorët po largohen jashtë vendit. 25 prilli është betejë për ekzistencë midis qytetarëve taksapagues dhe hajdutëve të taksave në pushtet.

Fjalimet e Erionit nuk hapin vende pune, nuk sjellin ujë të pijshëm, nuk asfaltojnë rrugë.

Në fund të ditës, për banorët e Kasharit dhe gjithë të tjerët, rëndësi ka ç’do bëhet, se ç’është bërë e shohin me sytë e tyre.

PD shtron alternativën e ndryshimit me program dhe plan kombëtar të daljes nga depresioni ekonomik. Kohë për të humbur nuk ka! Më 25 prill fiton Shqipëria!

Kashari kaq pranë Tiranës dhe sa larg vëmendjes së kryebashkiakut të saj. Erion Veliaj është shumë i zënë më fushatën e…

Posted by Belind Këlliçi on Monday, February 22, 2021