Pyetje: Pas disa muajsh keni 9 vite, cfarë referime dhe ndihme i keni dhënë organeve të drejtësisëë për 21 janarin gërdecin cez/dia?

Rama: “Kjo pyetje është cfarë pyetje keni bërë ju nga drejtësia duhet të bëjë. Kjo nuk është puna jonë, është habi e  mamdhe të fliet në këtë mënyhrë. Nuk a e ka ngarkuar as populli shqiptar as kushtetuta. Ne nuk kemi detyrë të bëjmë puënhn ed rejtësisë. Cfarë kam bërë unë kam udhëhequr reformën më të madhe t ërepublikës së shqipërisë edhe të mbretësirsë po të doni të cilën e kemi bërë ne me mbëhstetjen ne Amerikës dhe BE. Po mos doja unë dhe mos isha në një gjatësi vale me liderët e tjerë ta harrojeni që do të ndodhet kjo  sic nuk ka ndodhur vite më parë. Nuk na i bënin me detyrim jo, do ta shtynim në një farë feje. Unë i kam qëndruar asaj që kam thënë se nuk jam ekspert dhe e vetmja gjë që bëj në këtë refoermë që ps nuk bën politikë me draftin e reformës ta marrin ekspertët dhe unë do të them po pa u lëkundur fare. Kjo pyetje nuk do të vinte sot nëse SPAK do të bunet punën e tyre. Unë nuk mudn të pres cdo 21 janar që të rri me kokë ulur para atyre njerëzve djhe më shikojnë në sy dhe ata emdnojnë se ja edhe ediu rama nuk e ka mendjen tek plaga jonë më dhe ne jemi shitur nga gjitha anët. Unë nuk rri të marr medalje. Ky vend është interesant shumë sa më urtë të jesh aq më kollaj të godasinm, sa më shumë të bësh rolin e qenit të thonë mos e ngacmo se të leh më fort.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re