Skip to content

Kërkohet marrëveshje ekstradimi me Dubain për të sjell në Shqipëri kokat e krimit të organizuar

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Subscribe

Shqipëria po punon për një marrëveshje ekstradimi me Dubain ku dyshohet se strehohen prej vitesh shumë koka grupesh kriminale.

 

Ministri Drejtësisë Ulsi Manja theksoi se krahas Duabit po punohet dhe me ato vende të tjera ku mendoeht se fshihen shtetas shqiptar që akuzohen për verpa të ndryshme penale.

 

 

ULSI MANJA – MINISTER I DREJTESISE 

E kam deklaruar dhe në parlament. Ministria e drejtësisë ka kërkuar dhe do vazhdojë të kërkoj, të kemi marrëveshje ekstradimi me të gjitha ati shtete kun ë vlerësim të analizës të të gjithë analizës ndodhen shtetas shqiptar në konflikt me ligjin. Normalisht do vazhdojmë dhe më këtë shtet. 

 

Nga burgu i Fierit ku zhvilloi një takim me të gjithë punonjësit, ministri shpjegoi dhe arsyen se përse rritja e pagave u aplikua një muaj me vonesë.

 

“Do ketë trajtim financniar për të gjithë punonjësit në funksion të vjetërsisë së punës por dhe vështirësisë. Akti normative i buxhetit u miratua me vonesë në parlament e për këtë asye efektet financiare u spostuan në shtator. Pra gjithcka lidhet me një veprimtari të organeve shtetërore.”

 

Krahas pagave të reja të të cilat do të jenë të ndryshme për secilën kategori, administrata e burgjeve do të pajiset edhe me uniforma të reja.

 

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë