Gjykata e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit (GJKKO) ka rrëzuar kërkesën e ish-zv.kryeministrit, Arben Ahmetaj, për lirimin e një llogarie bankare në emër të tij.

Përmes avokateve të tij, ish-zv.kryeministri Arben Ahmetaj i kërkoi gjykatës të shfuqizojë masën e sekuestros të vendosur mbi një llogari bankare në emër të tij, por kërkesa e shqyrtuar nga gjyqtari Erjon Bani, u rrëzua, duke e argumëntuar si kërkesë e pa bazuar në ligj dhe në prova.

Llogaria bankare, objekt i kësaj kërkesë është vetëm një nga gjashtë pasuri të sekuestruara për llogari të hetimit të nisur ndaj tij, për akuzat e “korrupsionit”, “fshehjes dhe mosdeklarim të pasurisë” dhe “pastrim të parave”.

Mes katër pasurive të paluajtshme të sekuestruara janë një vile në bregdetin e Palasës dhe një vilë në Hamallaj.

“”

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re