Skip to content

“Këtu përfitojnë nga fatkeqësitë”/ Rriten çmimet e fruta perimeve, limonet 300 lekë, portokallet 180 lekë

  • 15/03/202015/03/2020

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Megjithëse Ministria e Ekoniomisë dhe Financave u ka tërhequr vëmendjen 7 njësive tregtare kryesisht fruta- perime të cilat kanë abuzuar me çmimet, gjatë ditëve të karantinës. Qytetarët në kryeqytet ankohen sërish për rritjen e çmimeve kryesisht të portokalleve dhe limonëve.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9oaIzZOXAcY?feature=oembed&w=1200&h=675]

“Shtrenjt, për këtë kohë që erdhi, janë shumë shtrenjt”, shprehet një qytetare.

Blerësit shprehen se duhet të meren masa për të parandaluar këtë situatë.

“Shteti duhet të marrë masa. Këtu përfitojnë nga fakteqësitë”,  thotë një tjetër qytetare.

Ndërsa shitësit nuk pranojnë të prononcohen për kamerat, jashtë kameras ata thonë se rritja e çmimeve vjen nga pikat e shumicës, ku ata furnizohen.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë