Skip to content

Kim në takim me kreun e ri të KLP: Me rëndësi të bëhet puna me transparencë dhe standard!

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Ambasadorja amerikane në Tiranë, Yuri Kim ka zhvilluar një takim me kreun e ri të KLP, Fredi Balla.

 

Kim thekson se me rëndësi është që ky organi i drejtësisë të bëjë punën me integritet dhe transparencë për të siguruara standarde të larta. Kim shtoi se SHBA do të vazhdojë të mbështesë të gjithë elementët e reformës në drejtësi.

 

“U takova me Fredi Ballën për t’i uruar sukses në postin e tij të ri si Kryetar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë. Thelbësore që HPC të bëjë punën e saj me integritet dhe transparencë për të siguruar standarde të larta dhe llogaridhënie të prokurorëve. SHBA do të vazhdojë të mbështesë të gjithë elementët e reformës në drejtësi.”, shkruan ajo.

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë