TIRANË– Çmendina Dublim ka postuar sagën e radhës së mesazheve sekrete, kësaj radhe mës opozitës së vendit.

“Çimka” kësaj radhe është vendosur në telefonin e demokratëve, të cilët diskutojnë rreth aksionit opozitar.

Në video, kryedemokrati Lulzim Basha flet njëkohësisht me të besuarit e tij brenda partisë, me liderin historik të PD-së, Sali Berishën dhe bën marrëveshje me kryeministrin Edi Rama.

Në mesazhe nuk ka munguar ironia edhe me zakonet ditorë të kryedemokratit Basha.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme: