Kishte zënë rrugën me paleta guri, Policia Rrugore me ”dorë të hekurt” në Skrapar, gjobit biznesin

gjoba.jpg

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Rreth një javë pasi e shpalli kryeministri Edi Rama aksionin për lirimin e rrugëve nga bizneset që tregtojnë aty pranë, në Berat Policia rrugore ka nisur gjobitjen e bizneseve.

Policia Rrugore ndëshkon me masë administrative një subjekt që kishte zënë një sipërfaqe rruge në kundërshtim me Kodin Rrugor, ndërsa nuk shihet vlera e gjobës së vendosur.

“Në vijim të zbatimit të Plan-Inspektimit për zbatimin e ligjshmërisë në fushën e mbrojtjes së territorit, Policia Rrugore e Beratit ka konstatuar në rrugën Berat-Skrapar, një subjekt që kishte zënë sipërfaqen e karrexhatës së rrugës me disa paleta guri.

Polica Rrugore ka ndëshkuar me masë administrative subjektin në pronësi të shtetasit D. B., për shkelje të nenit 15, pika 1 dhe 2, germa f, i cili ndalon të hidhen ose grumbullohen materiale në karrexhatë.

Policia e Beratit do vijojë kontrollin e territorit dhe fton të gjithë qytetarët të denoncojnë çdo rast të paligjshmërisë, me qëllim rritjen e sigurisë rrugore dhe zbatimin e ligjshmërisë për mbrojtjen e territorit”, njofton zyrtarisht Policia.

 

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë