Nga e hëna 29 mars ngjyrat e Rajoneve kane ndryshuar përsëri. Toskana, Valle d’Aosta dhe Kalabria kthehen në të kuqe, ndërsa të martën Lazio do të promovohet në portokalli, i vetmi nga Rajonet që përmirëson pozicionin e tij.

Pothuajse 3 milion doza të vaksinës do të mbërrijnë në Itali midis të hënës dhe Pashkëve: më shumë në një javë sesa u dërguan në 45 ditë midis janarit dhe shkurtit. ‘Një ndryshim i vërtetë i ritmit’, thotë Komisioneri Figliuolo. Në ndërkohë, 9 milion doza të kryera.


Previous articleItali/ Masa të reja kundër koronavirusit, çfarë parashikohet për të huajt si dhe ..