Ish-ministrja e Integrimit, njëherësh edhe kandidate për deputete në listën e qarkut Tiranë, Klajda Gjosha këtë të premte ka zhvilluar takime me qytetarë dhe biznese në njësinë nr.7 në Tiranë.

Sipas Gjoshës, plani me 5 pika kyçe të LSI-së është vetëm fillimi i një politike që punon dhe mendon për njerëzit.

”Edhe pak ditë për rikthimin e dinjitetit të çdo qytetari që jeton në Shqipëri dhe kërkon të ndërtoj të ardhmen në këtë vend. Edhe pak ditë na ndajnë nga rikthimi i vëmendjes te Ekonomia, te Politikat Sociale dhe te rikthimi i Shpresës”,-shkruan Gjosha.

Postimi i plotë

Sot me bizneset dhe qytetarët të njësisë 7 të Tiranës. Edhe pak ditë e ndajnë Shqipërinë nga rikthimi i prespektivës të saj Europiane.

Edhe pak ditë për rikthimin e dinjitetit të çdo qytetari që jeton në Shqipëri dhe kërkon të ndërtoj të ardhmen në këtë vend.

Edhe pak ditë na ndajnë nga rikthimi i vëmendjes te Ekonomia, te Politikat Sociale dhe te rikthimi i Shpresës. Programi yne me 5 prioritetet kyçe është vetëm fillimi i një politike që punon dhe mendon për njerëzit.

Sot me bizneset dhe qytetarët të njësisë 7⃣ të Tiranës
Edhe pak ditëe ndajnë Shqipërinë nga rikthimi i prespektivës…

Posted by Klajda Gjosha on Friday, March 26, 2021