Dyshja Klea Huta dhe Elgit Doda janë një nga ata çifte që i kanë bërë ballë gjithçkaje duke e forcuar lidhjen çdo ditë e më shumë.

Në daljet e tyre ne medie ata kanë treguar se së shpejti do ta kurorëzojnë lidhjen e tyre me martesë. Por para se të vijë, të dy në studion e Luana Vjollcës, ata kanë improvizuar një dasmë.

Një skenë e mbushur me humor është improvizuar nga çifti që i kanë thënë ‘Po’ njëri-tjetrit gjatë emisionit. “A pranon ti…”, ndërsa të dy kanë thënë “Po” për të gjitha.