Klemend Balili ka kërkuar nga Drejtoria e Burgjeve që të mos tjetë më në një burg të sigurisë së lartë, por të zhvendoset në një burg normal për shkak të problemeve shëndetësore.

Mjekët kanë vlerësuar që kërkesa e tij është legjitime dhe për këtë arsye kanë gjykuar transferimin e Balilit në një burg të zakonshëm.

Problemet shëndetësore dhe nevoja e vizitave të shpeshta kanë bërë që Balili të kërkojë transferimin e tij.

/faxweb