Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Klerikët thirrje politikës: Mendoni për të gjithë, ndalni largimin e të rinjve

Përfaqësuesit e Këshillit Ndërfetar në Shqipëri u mblodhën të enjten në Shkodër me ftesë të imzot Angelo Massafra.
Të parat mesazhe ja adresuan politikës.

Thanë së Shqiperia duhet të jetë e të gjitheve, mozaik dhe jo monopol.

Në të kundërt do të ketë vetëm largime.

Shqetësim ngritën emigrimin.

U ndalën edhe te problemet e komuniteteve fetare, një ndër to pronat.

Thanë se sfidat mund të kalohen vetëm duke qenë bashkë.

Përfaqësuesit e Komuniteteve Fetare në Shqipëri vizituan edhe Muzeun Dioqezian si dhe Pinakoteken “Lin Delija” të ngritura në ambientet e Arqipeshkvisë së Shkodrës.

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re