Janë miratuar 3 kandidaturat për kreun e Strukturës së Posaçme kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit.

 

 

Tre kandidatët janë Adnan Xholi, Edvin Kondili dhe Altin Dumani.

 

 

KLP ka administruar edhe platformat e tyre. Sipas relacionit kandidatët plotësojnë kushtet ligjore.

 

 

Mandati 3-vjeçar i kreut aktual të SPAK-ut, Arben Kraja, mbaron në datën 18 dhjetor.

 

 

Në dhjetor do zhvillohen intervistat me 3 kandidatët. Intervistat e kandidateve dhe votimi për pasardhësin e Arben Krajës në krye të SPAK pritet të zhvillohen në një ditë. Për datën KLP do të vendosë në ditët në vijim.