Skip to content

KLSH “zbarkon” në Bashkinë e Vlorës/ 5 zyrtarë të pezulluar

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë

Pas auditit të KLSh në bashkinë e Vlorës, më shumë se 5 persona , shefa të sektoreve të ndryshëm janë pezulluar nga shërbimi civil për 5 vjet.

 

Burime konfidenciale bëjnë me dije se tashmë vendimi ju është komunikuar personave të përfshirë, por ende nuk ka një komunikim zyrtar në lidhje me shkaqet e pezullimit si dhe emrave konkretë.

VIjon…

Ndajeni këtë artikull me të tjerë duke klikuar ikonat më poshtë