Gazeta britanike The Guardian ka botuar një artikull në të cilin tërheq vëmendjen për ndikimin që po ka konflikti në Ukrainë në qendrat e ndikimit në Evropë dhe konsideron implikimet e hezitimit të Gjermanisë, përpara marrëveshjes së fundit për furnizimin me tanke ushtarake në Ukrainë. Jonathan Eyal, ndihmësdrejtori i Institutit Mbretëror të Shërbimeve të Bashkuara […]