Alibeaj:

Komisioni iu ka shkarkuar? “Cfarë pastaj se nuk më njeh komisioni i rithemelimit. Ta sqarojmë nuk është ajo cështje kryesore, grupi parlamentar ka shumë cështje që duhet të ndjekë. Një fitrore e voghël e fitores së banorëve të rinasit me mbështetjen e deputetëve tanë, arritën që të fitonin,. Cështje të tjerta janë nga komiteti i poscacëm është për praktikat korruptivce, dhe presidenti i republikës janë detyrim për tu diskutuar, dhe unë kam detyrimin ti thërras për ti dëgjuar cfarë mendojnë.

“Për cështje të tilla ka një rregullore që përcakton të drejtat dhe detyrimet e secilit prej instancave. Mbledhjet e grupit parlamentar sipas rregullores thirren nga grupi parlamentar është një detyrim që duhet të ushtrohet nga unë. Për cështje kaq të rëndësishme do duhet të dëgjohet dhe respektohet zëri i secilit deputet.

Në rregullore janë përcaktuar. Lexo rregulloren dhe është e qartë. Është detyrimi i secilit deputet. Duke çuar përpara aksionin opozitar, ka detyrimin për të marrë pjesë dhe për të shprehur mendimin e tyre. Unë do të pyes deputetët dhe ju të keni mundësi të merrni pjesë”, tha Alibeaj.

në Facebook, klikoni Join Group

/faxweb