Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re

Është miratuar në Komisionin për Punën, Çështjet Sociale dhe Shëndetësinë nen për nen projektligji për kanabisin për përdorim mjekësor .

Deputetët socialistë rrëzuan propozimin e Erion Braçes, për përcaktimin e hapësirës që do të shfrytëzohet për kanabisin industrial.

Ndërkohë u pranuan disa ndryshime të propozuara nga deputeti i PS Ilir Metaj, si ai për të shtuar një nen për procesin e verifikimit të pastërtisë së figurës”.

 

Burimi: balkanweb.com

Subscribe kanalin tonë në Youtube për të mos humbur asnjë video të re