Albana Fico: Besoj se do të jetë i menaxhuar për një vendim që në krye të herës ka fjalën ‘shëndet’.

Fëmijët janë pjesa jonë më e ëmbël më e mirë. Jam vetë prind dhe besoj që në vendimmarrjet tona ka qenë ky komponent personal. Do doja t’ju thoja që në vlerësimin që i kemi bërë situatës në shkolla, nga hapja deri më sot janë rreth 8 javë me një incidencë 2% tek fëmijët. Me të gjitha mekanizmat për të zëvendësuar mësuesit për të ndërarrë higjenizimin e menjëhershëm të shkollës, kemi vijuar me hapjen e shkollës, njohuritë, karakteristikat të grupimeve sic janë fëmijët na e kanë lejuar këtë gjë. Sot që flasim na lejohen këto terma.

Ne kemi grupim të veçantë dhe e raportojmë si të tillë dhe për sa kohë jemi në këtë situatë, do të monitorojmë dhe po të ketë nuk ka asgjë të shkruar në gur. Nëse numrat do të ndryshojnë, do të marrim vendimin e duhur në kohën e duhur.

/faxweb

loading...