Home SHQIPERIA Kongresi i Partisë Socialiste/ Përkujtohet Bashkim Fino, vajza: Sot është dita t’ju rrëfej një sekret

Kongresi i Partisë Socialiste/ Përkujtohet Bashkim Fino, vajza: Sot është dita t’ju rrëfej një sekret

0
Kongresi i Partisë Socialiste/ Përkujtohet Bashkim Fino, vajza: Sot është dita t’ju rrëfej një sekret

Megi Fino, vajza e Bashkim Finos ka emocionuar të gjithë të pranishmit në fjalimin e mbajtur në Kongresin e Partisë Socialiste. Vajza e ish-kryeministrit të Shqipërisë ka njoftuar se ajo tashmë është një anëtare e re e Partisë Socialiste, duke shtuar se kjo ishte pikërisht një dëshirë e madhe e babait të saj të ndjerë Bashkim Finos, i cili u nda nga jeta disa muaj më parë për shkak të Covid-19.

“Sot është dita t’ju rrëfej një sekret. Ai e donte kaq shumë këtë familje të madhe sa donte patjetër të bëhesha pjesë e juaja. Por në shtëpi kishim kaq shumë angazhime dhe halle sa na dukej e pamundur që në familjen tonë të kishte më shumë se një të angazhuar në këtë parti”, tha vajza e Finos.

Ndërsa me hëret u dha nje dokumentar mbi historikun e PS dhe nje klip ne kujtim te Finos